22 Ağustos 2013 Perşembe

Seramik bıçak???

Seramik Bıçaklar Daha Sağlıklı Bir Alternatif! Neden mi?

Seramik bıçaklar, ileri teknoloji ürünü, jilet gibi keskin bıçak ağzı son derece sert ve yoğun bir yapıya sahiptir. Seramik bıçaklar metal bıçaklara göre %50 daha serttir ve kestiğiniz gıdalarda asla metal tadı bırakmaz. Özel seramik kaplama, bıçak üzerinde bakteri oluşumuna izin vermez. Paslanmaya ve leke oluşumuna dayanıklı seramik bıçakların temizliği de çok kolaydır. Yiyeceklerin vitamin ve besin değerlerine zarar vermediği gibi, gıda kokularını da birbirine karıştırmayan bu çevreci seramik kaplamaya güvenebilirsiniz.

Mutfağınızda seramik bıçak kullanmanız için 4 önemli nedeniniz var!



-Sağlık Seramik bıçaklarla kestiğiniz gıdalarda metal tadı olmaz. Bıçak yiyeceklerin vitamin ve besin değerlerine zarar vermez. Gıda kokularını birbirine karıştırmayan çevreci seramik kaplamaya güvenebilirsiniz.



-Sertlik Seramik bıçaklar metal bıçaklara göre %50 daha serttir. Sertlik derecesi elmas sertliğine çok yakındır. Böylece mükemmel keskinliğe ulaşılır. Seramik bıçaklar metal bıçaklara göre 10 kat daha uzun süre keskinliğini korur.



-Hafiflik Seramik bıçaklar hafiftir, yumuşak sapları elinize tam oturur. Yorulmadan kolayca kesme ve doğrama yapabilirsiniz. 



-Hijyen Özel seramik kaplama, bıçak üzerinde bakteri oluşumuna izin vermez. Meyve asitleri bıçak yüzeyine yerleşmez. Paslanmaya ve leke oluşumuna dayanıklı seramik bıçakların temizliği çok kolaydır. Yapmanız gereken sadece her kullanımdan sonra durulamak ve temiz bir bezle kurulamak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder